Vegetariánska a vegánska reštaurácia

Ponúkame Vám pestré vegetarianské, vegánske a bezlepkové menu inšpirované prevažne indickou, ale aj domácou a medzinárodnou kuchyňou.

Týždenné menu

Pondelok 28.11.2022   

 Vegan:       Mexické fazule v paradajkovej omáčke  (mrkva, fazuľa, paradajky, paprika, kukurica, hrášok)                 

Vegetarian: Maslová tekvica s brokolicou, pečenými zemiakmi a  smotanou (7),  Viac...

Utorok 29.11.2022

Vegan: Hokaido s hráškom a pečenými zemiakmi, rastlinná smotana

Vegetarián: Zeleninové lasagne (špenát, baklažán, paprika, paradajky, syr) (1,7) Viac....

Streda 30.11.

Vegan:           Thajské karí (mrkva, lusky, cuketa, baklažán, mango, limetkové  listy, kokosové mlieko)   

Vegetarian: Matar alu tarkari (panýr, hrášok, mandle, smotana, rajčiny,  zemiaky) (7,8).   Viac...

Štvrtok 1.12.

Vegan:           Cuketa, mrkva, hrášok v sezamovo kokosovej omáčke (11)                     

Vegetarian: Mix zeleniny v arašidovo - smotanovej omáčke   (5,7) ( karfiol, cuketa, paprika, lusky, paradajky, zemiaky). Viac...

Piatok 2.12.

Vegan:           Cícerové karí s tekvicou, paradajkami, paprikou a kokos. mliekom     

Vegetarian: Baklažán s panýrom a karfiolom v jogurtovej omáčke (7)  Viac...

TU NÁS NÁJDETE

Góvinda
Obchodná 518/30
811 06 Bratislava

ZAVOLAJTE NÁM

OTVÁRACIE HODINY

Pondelok - Piatok 11:00 - 15:00
Sobota ZATVORENÉ
Nedeľa ZATVORENÉ

O nás


Reštaurácia Góvinda v Bratislave je otvorená od apríla 2004.


Nachádza sa na Obchodnej 30 v Bratislave v pivničných priestoroch, jednou z výhod je príjemná teplota počas horúcich dní.
Góvinda Bratislava je súčasťou celosvetovej siete reštaurácií Góvinda patriacej spoločnosti ISKCON alebo inak Hnutie Hare Krišna. Reštaurácie sa nachádzajú v viac ako 72 krajinách sveta. Sú inšpirované indickou ale aj domácou a medzinárodnou kuchyňou. Ponúkame chutné vegetariánske a vegánske menu bez karmy (Karma free food) za výhodnú cenu.  
All You can eat už od 6,40 eur. Možnosť zabalenia menu so sebou do eko obalov.
Nepoužívame cibuľu a cesnak a preto je možné naše jedlo nazývať satvickým.  Denne pripravujeme a podávame čerstvé jedlo.
Používame na sladenie trstinový cukor a na solenie himalajsku soľ. Koláče a sladkosti v našej ponuke si vyrábame sami. Na stoloch ponúkame vodu zdarma.

Srdečne Vás pozývame do našej reštaurácie!